Dates & Times

Kiara College - Siren Times

PeriodMonday, Tuesday, Wednesday, FridayDurationThursdayDuration
Form8.40am - 8.50am10 minutes 8.55am – 9.10am15 minutes
18.50am - 9.55am1 hour 5 minutes9.10am – 10.10am1 Hour
29.55am - 11.00am1 hour 5 minutes10.10am – 11.10am1 Hour
Recess11.00am - 11.20am20 minutes11.10am -11.30am20 minutes
311.20am – 12.25pm1 hour 5 minutes11.30am – 12.30pm1 Hour
412.25pm – 1.30pm1 hour 5 minutes12.30pm – 1.30pm1 Hour
Lunch1.30pm - 1.50pm20 minutes1.30pm – 1.50pm20 minutes
51.50pm - 2.55pm1 hour 5 minutes1.50pm – 2.50pm1 Hour

Important Dates to Remember (subject to change)

KiaraSurfFriday 1 March
School PhotosFriday 22 and Monday 25 February
Harmony Week celebrations Monday 18 to Friday 22 March
School BallFriday 22 March
Interim Report Night Yr7-12Wednesday 13 March
ANZAC Assembly Friday 12 April
NAPLANTuesday 14 – Friday 24 May
OLNARound 1: Wednesday 6 – Friday 29 March
Round 2: Monday 2 – Friday 27 September
Reconciliation WeekMonday May 27 to Friday June 3
NAIDOC WeekTBA
Canberra Trip Monday 26 August – Friday 30 August
KiaraLympicsFriday 13 September
Year 12 Final AssemblyFriday 18 October
Year 12 Presentation NightTuesday 22 October
College Development Days (Pupil Free)Monday 29 April, Monday 22 July,
Thursday 19 and Friday 20 December
College Board MeetingsMonday 18 February, 8 April (Open Board Meeting), 24 June, 19 August, 28 October and 9 December

Lightning Carnivals

Year 7Friday 15 November
Year 8Tuesday 13 August
Year 9Wednesday 19 June
Interschool AthleticsFriday 25 October